Home > Langley Design > Recycled Plastic Picnic Tables for De la Hayes Restaurant

Recycled Plastic Picnic Tables for De la Hayes Restaurant

Langley Design News and PR from Langley Design - Published 09 September 2019
De la Haye’s Restaurant is a family run business situated in the heart of the Cotswolds with a beautiful indoor and alfresco dining area. The restaurant is located in Bourton-on-the-Water which is one of the most popular tourist spots in the region.

Langley Design were approached directly by the restaurant as they were looking for a long-lasting seating option that would enhance and attract customers to sit outside and enjoy the scenery in this quaint village.

Our flexible approach to manufacturing allowed us to adapt an existing standard product to form the basis of the new design. From this, we used our bespoke design capabilities to create brand new picnic tables that tied in beautifully with the surroundings. During the in-house manufacturing and installation period, recycled plastic was chosen over the more traditional timber construction due to the benefits of being durable and maintenance free. It was also agreed with the client to galvanise and powder coat all metal work to RAL6011 – Reseda Green in order to match the building façade.

Langley Design project managed this scheme from start to finish and after installing all 23 tables, the site team were treated to some of De la Haye’s famous home-made dishes!
We used our bespoke design capabilities to create brand new picnic tables that tied in beautifully with the surroundings.

Other announcements from Langley Design